Kuih koci merupakan sejenis kuih tradisional yang popular di Malaysia Indonesia dan SingapuraKuih ini diperbuat dari tepung pulut dan mempunyai inti kelapa manis bercampur gula nisan Gula Melaka di dalamnyaDi Malaysia ia popular terutama di kawasan Pantai Timur iaitu di Kelantan dan TerengganuIa kemudiannya disalut dengan santan sebelum dibalut dengan daun. Di restoran ini anda dapat menikmati beberapa masakan Sarawak yang menyelerakan seperti laksa Sarawak mee kolok dan sup wantan.
Mengetengahkan dessert yang kontemporari dan hasil resepi mereka tersendiri kafe dessert.
. Hidangan menarik yang boleh dicuba adalah seperti wet butter chicken daging black pepper mee kari mihun sup siakap asam steamed mee wantan daging itik salai ayam pandan dan banyak lagi. Bagi melengkapkan lagi lawatan anda ke Sarawak jangan lupa untuk menikmati kek lapis Sarawak yang turut ditawarkan.
Adam Corrie Kongsi Resipi Mee Kicap Wantan Yang Pernah Dijual Ketika Remaja Jom Cuba Mingguan Wanita
台南夏日美食 看了暑氣全消的繽紛全麥涼麵 Cold Noodles Tainan Noodles
Mee Sup Istimewa Yang Sangat Sedap
Wonton Chicken Noodle Soup Marion S Kitchen Recipe Asian Recipes Marion S Kitchen Food
Mee Sup Ayam Berserai Sup Ayam Resep Makanan Makanan
Mee Sup Ayam Sup Ayam Sup Bawang Makanan
Mee Wantan Sup Resep Makanan Makanan Resep
Wantan Mee Tai Wah Cafe Moved To Chee Meng Cafe Penang
Pin On Mi Mihun Kuey Tiau Dan Pasta
Fauziahsamad Com Mi Wantan Bersama Sup Dumplings Pangsit
Mee Sup Simle Mee Sup Resepi Mee Meehoon Sup Chinese Meehoon Sup Resep Masakan Asia Resep Masakan Malaysia Resep Sederhana
Resepi Mee Sup Yang Mudah Dan Sedap Klik Disini